0
Digital
lagerDECoS Detector, ESU LokSound

Artikelnr ESU 50094

ECoS Detector

1916 kr

Frakt
Standard frakt  (69 kr inom Sverige)

ESU LokSound

www.esu.eu



Om du vill kan du dela upp betalningen.

216 kr/mån

12 månader. Inklusive uppläggning, avi och betavgifter.

Texten är dataöversatt.

På större installationer snabbt kommer till en önskan att bestämma den aktuella positionen för sina lok och tåg. Anteckningen vilken del av vilket spår närvarande är besatt eller på iscensättningen gården finns fortfarande bara tillåter automatisk drift.

Vi vill presentera vår ECoSDetector. Denna modul kan användas vid alla ECoS Central eller Centralstationen Reloaded och kan övervaka upp till 16 banor. Oavsett om det är 2-tråd eller 3-tråds spår, kan anslutas direkt till modulen. Förutom de 16 närvarodetektorer eller någon ECoSDetector sensorer återkoppling kan också bära upp till fyra banor, en tåg-ID när Railcom ® avkodare används. Den ECoSDetector kan kompletteras om så önskas av ECoSDetector utbyggnadsmodul: Side-dockad erbjuder upp till 32 utgångar, till exempel upptagen av spåret sektioner med ett ljus eller köra till ett block signal på lämpligt sätt.

Bildskärm och Rapport
Den ECoSDetector kan övervaka upp till 16 banor och avgöra om ett tåg är på det (spår närvarodetektering). Sedan 16 ingångar, som alla kan flöda max 3A ström, kan vara i två grupper separat från varandra med el, varje ECoSDetector täcka upp till två booster-kretsar. Optokopplare tillhandahålla en tillförlitlig identifiering. Via byglar på enheten kan direkt 2-tråd eller 3-tråds-läge kan väljas.

Växla ingångar
Alternativt kan 16 ingångar kan användas som en konventionell switch ingångar: Anslut vass kontakter, byta spår, använda enkla knappar eller vippströmbrytare, och därmed den information som på kontoret.

Tåg-ID
Förutom den konventionella närvarodetektorer, varje ECoSDetector övervakar också i stånd att fyra av de 16 banor i synnerhet: Med hjälp av Railcom ® teknologi (så kallade "lokala detektor") kan hittas i dessa avsnitt inte bara om ett tåg är ute är, men även som utbildar den är (Tåg-ID). Dock måste detta Railcom ®-kompatibel dekoder installerad.

Smart
Den kunskap som utbildar är precis ligger på en del av leder i samband med ECOS uppfarten modulen till nya funktioner kan till exempel automatiskt vissla på ett tåg eld innan man går över, eller tågen kommer att fastställas i mellanstationen gården.

Om så önskas kan strömbrytaren ingångar eller detektorer beläggning "studsar" elektroniskt för att kunna beviljas även i starkt förorenade eller otillförlitliga kontakta rälsen tillförlitlig återkoppling.

ECoSlink anslutning
Varje ECoSDetector är direkt ansluten via bussen ECoSlink med huvudkontor. Förutom alla lämpliga ECoS Centralstationen och alla centrala ® Reloaded med uppdatering från ESU. Den galvanisk separering av buss-och stationen garanterar högsta tillförlitlighet och säker överföring till högkvarteret. På huvudkontoret alla ECoSDetector känns igen automatiskt och integreras i verksamheten. Konfigurationen av enheten är bekvämt och praktiskt beläget precis vid huvudkontoret och kan utföras efter installation.

Inbyggd i framtiden
Det operativa programmet för varje ECoSDetector kan uppdateras efter behov och förlängas med ytterligare funktioner: Den erforderliga "uppdatera" sker automatiskt vid behov av centrum. På detta sätt din ECoSDetector alltid på teknikens framkant.

Andra har köpt